maanantai 26. toukokuuta 2014

Viimeinen ilta

Nyt olemme Tampereella, akkuni loppuu ihan kohta ja tiedän pääseväni vasta myöhään takaisin hotellille, niin yritän kirjoittaa tämän nopeasti...

Sain houkuteltua veljeni mukaan, joten matkasta on tullutkin ahdistavan sijaan todella hauska. Ja yllätys yllätys, emme majoitukaan Omenahotellissa niinkuin luulin, vaan äiti oli varannut huoneen sairaalan vieressä olevasta hotellista, joka on kai tarkoitettu omaisille ja sairaalaan tuleville, mutta saa siellä muutkin olla :D niin koepaikka onkin tuossa ihan vieressä, ei tarvitse pelätä myöhästymistä. 

Olo on kyllä tuon veljen mukana olon takia kuin ulkomaanmatkalla, talot on niin eri näköisiä, aurinko paistaa ja musiikki soi. Eipä juuri jännitä. Ainut vaan, tämä on siis niin minun tuuriani, että heräsin tänään kurkku hieman kipeänä ja iltaa kohden on vain pahentunut. Ja ei varmaan johdu jännityksestä, kun äidilläkin on. Mutta eipä tuo juuri tunnu kuin nielaistessa, ja buranaa on onneksi mukana. 

Käytiin vähän kävelemässä kaupungilla ja syömässä, ja veli sai houkuteltua lähtemään katsomaan elokuvaa, joten lähdetään tästä leffateatteria kohti. Vähän kyllä menee myöhäisemmäksi nukkumaan meno kuin meinasin, mutta mieluummin niin kuin hotellilla istuminen miettien huomista...

Voi ei, olin jo melkein saanut tän tehtyä, kun akku loppu! Onneks olin ehtinyt osan tallentaa.. Ja nyt tää postaus meni näin myöhäseks, ja kaikki on jo ehtiny mennä nukkumaan! Anteeksi! Mutta pakko nyt itekin ruveta, oli kyl hyvä leffa vaikka kesti kauan, se uusi X-men.. Ja ehdottomasti hyvä oli mennä katsomaan sitä, vaikka menikin myöhäseksi. 

Kävimme katsomassa koepaikan ja siellä oli tälläinen lappu. 


Tarkoitus oli se laittaa tänne jos joku Tampereelle hakeva ei käynyt yliopistolla vakoilemassa, mutta eipä siitä kai hyötyä enää ole.. Tosin eivät nuo varmaan mitään uusia asioita kellekään ole, nuo yliviivaustussit kyllä harmittaa. 

Voi luoja, miten myöhä, hups!!! No tuskin oisin muutenkaan saanut unta. :D hurjasti tsemppiä ja onnea kaikille, tehdään vain parhaamme, ei panikoida! Ääh ärsyttää etten ehtinyt ajoissa kirjoittaa tätä ja kertoa kaikkia asioita mitä suunnittelin, no ehkä sitten seuraavalla kertaa.. Nyt lähtee positiiviset ajatukset kaikille hakijoille, saatte ne sit uniinne ja näätte toivottavasti hyviä ja rentouttavia unia ;) <3

P.s Huomasin, että aikavyöhykeasetukseni ovat olleet ihan vinksallaan, ja siksi näissä lukee eri julkaisuajat kuin oikeasti. Jos jotakuta kiinnostaa, niin kello oli siis jotai vähän vailla keskiyön, kun kirjoitin tämän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti