perjantai 11. huhtikuuta 2014

Things to do

Tänään oli päivälukion palautuspäivä, ja täytyy sanoa että olen kyllä todella tyytyväinen! Fysiikka6 täydet pisteet, kemia2 10- ja kemia4 9,5! Ja virheet oli pari hassua nimeämistä... Sen lisäksi sain nyt viikoksi mummoni asunnon käyttööni, sillä hän lähti lomamatkalle. Se on keskustassa, lähellä koulua, kirjastoa ja kuntosalia, joten ainakin arkena aion majailla siellä, nyt tulin yöksi kotiin. Vietin päivän asunnolla muutaman kaverin kanssa, ja laskimme yli kahdeksan tuntia! Tai minä en oikeastaanlaskenut, vaan tein orgaanisen ja biokemian tehtäviä. Sitten vielä päälle vähä bodycombatia ja kotona itse leivottua leipää, niin oli kyllä yksi melko täydellinen päivä!

Ajattelin hieman koota ylös asioita, joita aion tehdä sitten kun pääsykokeet ovat ohi. Lähinnä sellaisia, jotka olen joutunut uhraamaan opiskelun takia.

- Aion lukea kirjoja. Paljon paljon kirjoja, ulkona, sisällä, sängyssä, rannalla ja keinussa. Romantiikkaa, dekkareita ja fantasiaa.
- Aion katsoa elokuvia ja tv-sarjoja.
- Aion käydä juhlimassa.
- Aion lakata kynnet ja muutenkin laittautua, käyttää erilaisia koruja.
- Aion ostaa uusia vaatteita.
- Aion käydä mummolassa.
- Aion leipoa.
- Aion pitää enemmän yhteyttä ystäviini ja keksiä kaikenlaista hauskaa heidän kanssaan.
- Aion koristella vaatekaappini ovet postikorteilla.
- Aion viettää enemmän aikaa pikkuveljieni ja koirieni kanssa.
- Aion nukkua pitkään aamulla.
- Aion pelata vihdoinkin Skyrimin läpi.
- Aion käydä mökillä.
- Aion ottaa rennosti ja vain olla.

Noita asioita on kyllä satoja, joka päivä joutuu monta kertaa ajattelemaan, että enää muutama viikko ja sitten voin tehdä tuotakin. Todennäköisesti minun kesälomaani kuuluu myös post-pääsykoe-stressi... Mutta nyt vielä keskitytään tähän itse asiaan ja yritetään painaa samalla voimalla kuin tänäänkin! Huomenna olisi sitten luvassa valmennuskeskuksen  harjoituskoe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti