torstai 19. kesäkuuta 2014

Pikakuulumiset

Yritän nyt lyhyesti ja nopeasti kertoa kuulumisiani. Eli kokeesta on toivuttu täysin, kevät alkoi jo tuntua oudolta unelta, kun paistatteli päivää mummolassa romaanien parissa. Onnistuin pitämään taukoa Älyvuodosta, ja tuli useitakin päiviä ilman tarvetta kirjautua sinne ja pohtia taas mahdollisia pisterajoja. Ihan yhtäkkiä tajusinkin tiistaina, että Kuopion tulokset ovat ihan käsillä. Siitä alkoikin taas Älyvuotoputki, ja keskiyöllä jännitin muiden kanssa. Tänä aamuna tein sitten aamulenkin yliopistolle huvikseni katsomaan tuloksia, asun ihan vieressä niin ei ollut suuri vaiva. Muutaman tutun nimen huomasin heti, joista toinen vielä lukupiirikaverini ja vierustoverini valmennuskurssilla. Valitettavasti huomasin myös pari puuttuvaa nimeä, juuri ne, joita melkeinpä eniten jännitin näistä Kuopioon hakevista, ja shokkina myös eräs tuttu, josta olin täysin satavarma että pääsee sisään, ei ollut päässytkään. Älyvuodosta olin jo lukenut yllättävän alhaisista rajoista, ja tiesin kokeen menneen hyvin kyseisellä tutulla, joten nyt suuresti ihmettelen että mitä on tapahtunut. Sillä tuntuu, että jos kerran henkilö, jonka tiesin tehneen kolme kertaa enemmän töitä ja olleen jo valmiiksi lähes lääkistasoa (pienestä jäi kiinni viime vuonna), ei päässyt, niin miten minä ikinä voin päästä. Mutta, no en tiedä tarkemmin asiasta, joten ei siitä voi mitään oikein sanoakaan.

Nuo rajat olivat kyllä iloinen yllätys, paljon matalammat kuin olisin arvannut. Mutta eihän se vielä takaa sitä, että Tampereelle olisi myös mukavat rajat, ja sitä paitsi pisteytykset ovat varmasti todella ankaria. Nykyinen optimistinen arvioni onkin 63-70 pistettä, ja pelkään että tuonkin olen arvionut yläkanttiin.. Kun ei arvioinnista mitään kokemusta ole, voin oikeasti sanoa, että pisteeni ovat jotain tuolta väliltä, plusmiinus 30. Ääh, olen koukussa spekulointiin, mutta samalla inhoan sitä, se ei auta mitään. Kaksi viikkoa vain.. Haluaisin vain tietää jo! Odottaminen on kamalaa..

No, yritän tehdä saman, minkä tein noin viikko pääsykokeen jälkeen, eli unohtaa koko lääkishössäkän ja pysyä poissa Älyvuodosta ja lääkisblogeista. Onneksi luvassa on huippu juhannus ja ulkomaanmatkan suunnittelua, joten ei pitäisi olla vaikeaa! 

Onnea hurjan paljon kaikille sisäänpääseille ja tsemppihalit yhä odottaville ja niille joilla ei vielä tärpännyt!

P.s Anteeksi näin etukäteen, jos joku tähän tai muualle kommentoi, en tiedä miten pian tulen vastaamaan, mutta yritän kyllä muistaa viimeistään sitten  lähempänä heinäkuuta! Tämä blogi kuuluu valitettavasti lääkishössäkkämuistutuksiin, joten sekin on pannassa. Noh, ehkä saatan tulla tsekkailemaan vähäsen :)

2 kommenttia:

  1. Näkyykö Kuopioon päässeiden nimet netissä jossain? Tampereen (ainakin viimevuotiset) tulokset löytyvät helposti, Kuopion valinnoista en ole löytänyt mitään tietoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy: http://aurorab.suntuubi.com/

      Poista